Periféria Egyesület Nyíregyháza

Közösségi nap a Huszárvárban

 

 

 

Időpont: 2013.12.07.

 

Helyszín: Nyíregyháza, Huszár telep,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A közösségi nap a Mikulás várás jegyében telt. A rendezvényt megelőzően a megvásárolt édességekből, kekszből és a gyümölcsből 100 db mikulás csomagot készítettünk. A Mikulás csomagok korlátozott száma miatt ezt a közösségi rendezvényünket a korábbiaktól eltérően nem nyílt formában rendeztük, hanem a Nők klubja, Fiatal lányok klubja illetve a Ping-pong klub résztvevőit személyesen hívtuk meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvényt a korosztályok figyelembevételével több időpontban, több helyszínen szerveztük. Kora délután a kisebb gyermekeket vártuk a közösségi terembe, ahol a kézműves foglalkozás keretében karácsonyi díszeket készíthettek. A közös éneklés meghozta gyümölcsét, hiszen megérkezett hozzájuk a Mikulás. A gyerekek közösen énekeltek, és egyénileg verset szavaltak a Mikulásnak, aki csomaggal jutalmazta őket.

A gyerekek foglalkozásával egyidőben a saját termünkben készíthettek az anyukák ajándék dobozkákat és díszeket a Karácsony ünnepére. A részvételüket szintén Mikulás csomaggal köszöntük meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fiúk számára délután 4 órakor a tornateremben zajlott a ping-pong verseny. A játék minden egyes résztvevője csomagot kapott.

 

 

A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg.

 

www.svajcihozzajarulas.hu

www.nfu.hu/svajci_hozzajarulas

 

 /Periféria Egyesület - 2013.12.07./

 

Közérdekű adatok

Kapcsolat

Periféria Egyesület Nyíregyháza